Se næste billede Se forrige billede
LED belysning på museum LED belysning på museum LED belysning på museum LED belysning LED belysning LED belysning LED belysning

Specialister i LED installationer og lyskilder

Jesper Jacobsen - Design & Teknik

Skærp sanserne med LED belysning

Med LED belysning er der mulighed for at lave belysning som er visuelt udover det sædvanlige, en effektiv belysning som er med til at skærpe sanserne. Med LED installationer er mulighederne talrige i de forskellige stemninger lyset kan give, når det bruges på den rigtige måde. LED er ikke bare lys, men med kombinationen af den rigtige farve, vinkel og placering, får man får det "rigtige billede" frem, og så får man får det optimale ud af lyskilden.

Design & Teknik leverer energieffektive og utraditionelle lyskilder til belysning af forretningslokaler og udstillinger ved at bruge strømbesparende LED – komponenter, både til inden- og udendørs brug. LED installationer med eventuelt skjult montering får en museumsudstilling eller et butiksvindue til at se lidt mere indbydende ud. Vi laver løsninger hvor kvalitet og design er faste følgesvende, og vi gør det selvfølgelig til den aftalte tid.

Vores løsninger er baseret på et solidt produktkendskab, gældende certificeringer, og materialer i topkvalitet.

Vi har monteret og leveret LED belysning til en række af virksomheder, bla.:


Vil du også spare penge på dit energiforbrug?

Professionel rådgivning betaler sig! Design & Teknik yder professionel rådgivning om LED-belysning til både inden- og udendørs brug. Ofte er der store besparelser at hente ved at udskifte virksomhedens belysning med LED. LED belysning bruger mindre energi, koster derfor mindre i drift, samtidigt med at LED har lang levetid.

Kontakt os på tlf.: 26256808 for en uforpligtende samtale, og hør hvordan du kan spare mange penge på dit energiforbrug.

Altid høj kvalitet

Design & Teknik samarbejder med anerkendt lysdesigner, der har mere end 30 års erfaring på bagen, og er eneste forhandler i Norden af OPTILED. Derfor er vi altid opdateret med de nyeste ideer og produkter indenfor LED belysning, vi er din sikkerhed for produkter i topklasse.

Mere information om LED
Hvis du har lyst til at læse mere om alle de gode fordele ved at vælge LED belysning, kan du bla. læse mere på Elsparefondens hjemmeside